Yandex

Bayburt’un ‘Soğanlı Geçidi-Uzungöl Yolu Projesi’ hayata geçiyor!

Bayburt’un ‘Soğanlı Geçidi-Uzungöl Yolu Projesi’ hayata geçiyor!
Yayınlama: 08.04.2025 - 10:43
A+
A-

Bayburt Portalı – Bayburt Valisi Mustafa Eldivan’ın öncülüğünde DOKAP finansmanıyla hayata geçirilecek 41,9 milyon TL bütçeli 6 proje için değerlendirme toplantısı yapıldı. 2025 yatırım programı kapsamındaki projelerle sulama, tarım, hayvancılık ve ulaşım altyapısının güçlendirilmesi hedefleniyor.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan’ın öncülüğünde, DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi) Bölge Kalkınma İdaresi tarafından finanse edilecek projelerle farklı sektörlerde önemli yatırımlar yapılacağı değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Eldivan, 2025 yılı yatırım programı kapsamında toplam 41,9 milyon TL bütçeli 6 projeyi duyurdu. Bu projelerle sulama, tarım, hayvancılık ve ulaşım altyapısına önemli katkılar sağlanacak. Toplam bütçesi 41,9 milyon TL olan bu projelerin 39,9 milyon TL’sinin DOKAP tarafından karşılanacağı belirtildi.

Vali Eldivan, projelerle ilgili yaptığı açıklamada, “Bayburt İl Özel İdaresi ve Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Bayburt’umuzda tarımsal verimliliği artırmak, hayvancılık alanındaki altyapıyı güçlendirmek ve ulaşımda sürdürülebilir çözümler üretmek amacıyla yürütülen bu projeler, Bayburt’un geleceği için büyük bir önem taşıyor. Hizmetlerin en iyisine layık olan kıymetli Bayburtlu hemşehrilerimize, Bayburt’umuza hayırlı ve uğurlu olsun,” ifadelerini kullandı.

Toplantıya, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Bayburt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürü Selami Ersen ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.