Yandex

Bayburt’ta okullar, hükümlülerin emeğiyle renkleniyor

Bayburt’ta okullar, hükümlülerin emeğiyle renkleniyor
Yayınlama: 05.02.2025 - 09:17
A+
A-

Bayburt’ta açık cezaevinde bulunan hükümlüler, okullarda bakım-onarım, boya ve tadilat çalışmaları gerçekleştirdi.

Bayburt Portalı – Bayburt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Bayburt Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlüler ile Bayburt açık cezaevinde bulunan hükümlüler tarafından okullarda bakım-onarım, boya ve tadilat çalışmaları gerçekleştirildi.

Şair Celali İmam Hatip Ortaokulu, Şehit Hamit Şahin İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bakım-onarım , boya ve temizlik çalışmalarıyla yenilendi. Yükümlü ve hükümlülerin gerçekleştirdiği çalışmalarla okullar yeni çehresine kavuştu, sınıflar öğrencilerin kullanımına hazır hale getirildi.

Cezalarının kalan kısmını kamu hizmetinde çalışarak yerine getiren hükümlüler, sömestir tatilinde sınıfların boya-badana, bakım-onarım ve temizlik çalışmalarını özenle gerçekleştirdi. İşlerin tamamlanmasıyla birlikte, öğrencilere daha sağlıklı ve temiz bir ortam sunuldu. Bu çalışmayla hem okulların fiziksel şartları iyileştirildi hem de hükümlülerin rehabilitasyon sürecine katkı sağlandı.

Kamu yararına gerçekleştirilen bu proje ile 3 okulda toplamda 35 derslik, 10 koridor, dinlenme alanları ve eklentileri yenilenerek önemli miktarda kamu tasarrufu gerçekleştirildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.